if ( function_exists('cn_cookies_accepted') && cn_cookies_accepted() ) { }
CLOSE

Topigs Norsvin a format un grup (de lucru) de furajare în interesul armonizării mai bune a geneticii şi furajării

TN takarmányozási munkacsoportja

07/28/2016

Înapoi

Topigs Norsvin a format un grup special din specialişti de furajare, pentru armonizarea mai bună a furajării şi geneticii. Împreună cu dezvoltarea rapidă a geneticii Topigs Norsvin, este de importanţă vitală ca scroafele şi porcii graşi să fie aprovizionaţi cu hrană adecvată, şi prin aceasta capacitatea genetică ridicată să aibă ca rezultat o performanţă maximă. Grupul de furajare nou format este compus din specialişti din diferite ţări şi domenii de specialitate ale Topigs Norsvin. Echipa este dedicată îmbunătăţirii eficienţei globale a furajelor la fermele partenerilor noştri.

Echipa compusă din 10 specialişti combină o expertiză unică în domeniul furajării porcinelor. Acest lucru face posibilă dezvoltarea nevoilor nutriţionale adecvate geneticii Topigs Norsvin, şi ceea ce este aproape la fel de important, să acorde consiliere de specialitate producătorilor de nutreţuri, consultanţilor de furajare şi fermierilor cu privire la cea mai adecvată furajare a geneticii Topigs Norsvin, atât din punct de vedere cantitativ cât şi calitativ. Acest grup de lucru de furajare dezvoltă de asemenea instrumente, ca şi monitoarele Feeding Topigs Norsvin accesibile online (www.feedmonitor.topigsnorsvin.com).

Furajarea porcilor moderne cu o performanţă ridicată de producţie înseamnă o acordare fină la genetică. Datorită potenţialului mare de creştere, fiecare linie are nevoie nutriţională proprie specifică. Aceasta diferă de la linie la linie, dar sunt complet diferite în comparaţie cu genetica de acum câţiva ani, deoarece dezvoltările genetice au arătat progrese semnificative în ultimii ani. Furajarea cu precizie a porcilor adoptată la nevoile şi condiţiile lor genetice, face posibilă eficienţa ridicată a furajării şi costuri reduse de producţie.