Topigs Norsvin

Topigs Norsvin

Cea mai inovatoare companie de genetică porcine din lume.

Topigs Norsvin este renumită pentru abordarea inovatoare în implementarea noilor tehnologii și pentru o focalizare continuă asupra unei producții porcine eficiente din perspectiva costurilor. Cercetarea, inovația și răspândirea progreselor din domeniul geneticii vor fi bornele de hotar ale companiei. Îmbunătățirea continuă și puternică a produsului va permite clienților dobândirea unei valori suplimentare semnificative în producția proprie.

Programul de creștere

Programul de reproducere al Topigs Norsvin este unic. Combinația de fenotipare de înalt randament, tomografie computerizată pe scară largă a vierilor, reproducere global nucleu, acumulare masivă a datelor de producție și rezultatele selecției genomice, vor accelera progresul genetic care va conduce la produse inovatoare și soluții benefice întregului ciclu de producție porcină.

Având o producție ce depășește 1.8 milioane scroafe încrucișate și peste 11 milioane doze de sămânță pe an, Topigs Norsvin este unul dintre cei mai importanți furnizori de produse genetice porcine din lume. In fiecare an, mai bine de 118 milioane porci de carne sunt produși cu ajutorul tehnologiei genetice Topigs Norsvin.

Genetica

Topigs Norsvin este mai mult decât combinația optimă dintre genetica porcină și necesitățile de producție și marketing specifice acestui domeniu. Dispunem, de asemenea, de cele mai înalte cunoștințe și oferim sprijin. Specialiștii noștri consiliază și ajută în așa fel încât aceștia să poată să beneficieze la maxim de informația noastră din domeniul geneticii.

De ultimă oră

Topigs Norsvin oferă de asemenea și inseminare artificială de ultima oră (AI). Cunoștințele și tehnologia de care dispunem în acest domeniu sunt cele de lider.

TOPIGS și Norsvin sunt deținute de către fermieri, cu filosofii identice privind plata dividendelor prin progres genetic, rezultat al cercetării și al dezvoltării (R&D). Unitățile de procesare deținute de fermieri precum și un furnizor de hrană sunt acționarii minoritari.